راهنمای خرید و پاک کردن گوشت‌ها

چت روم نوجوانان محل تبلیغات شما


نکات ایمنی منحصرا برای گوشت‌ها نیستند، بلکه فقط از اهمیت خاصی برای این مواد غذایی برخوردار شده‌اند. پس رعایت نکات ایمنی برای همه چیزهایی که می‌خوریم، لازم است. یک آشپزخانه سالم براساس دانش هر فرد نسبت به ایمنی غذایی و روش‌های استاندارد ذخیره‌سازی مواد غذایی مشخص می‌شود.

مرحله انتخاب گوشت‌ها

هیچ‌وقت گوشتی که کهنه است یا تاریخ انقضایش به پایان رسیده را خریداری نکنید. به‌علاوه، اگر گوشت‌ها را از فروشگاه‌های بزرگ می‌خرید، باید به یک نکته مهم توجه داشته باشید: ابتدا همه محصولات دیگر را انتخاب کنید و بعد گوشت‌ها را بردارید تا مدت کمتری را بیرون از یخچال بمانند.

موقع انتخاب گوشت‌ها نیز به نکات زیر توجه کنید:

–        از خرید هر گونه گوشت گوساله یا گوسفندی که حالت قهوه‌ای تیره به خود گرفته یا تغییر رنگ داده است، خودداری کنید. داشتن بوی بد یا سفتی غیرعادی نیز یعنی این گوشت برای خرید مناسب نیست.

–        از خرید هر گونه مرغی که پلاسیده و پژمرده به نظر می‌رسد، بوی تُند و بدی دارد یا سفت شده است، خودداری کنید.

–        از خرید هر گونه ماهی که تغییر رنگ داده یا پژمرده شده است، و گوشت لزج یا بوی غیرعادی دارد، خودداری کنید.

–        از خرید هر گونه گوشتی که در بسته‌بندی آسیب‌دیده یا بازشده است، خودداری کنید، چون به احتمال زیاد با هوا و باکتری‌های مضر تماس داشته است.

مرحله کار با گوشت‌ها

وقتی که با گوشت قرمز، مرغ یا ماهی کار می‌کنید، حتما دست‌های خودتان را در مراحل مختلف بشویید. باکتری‌ها می‌توانند سریعا بین دست‌ها و گوشت منتقل شوند. پس همیشه ۲۰ ثانیه قبل از کار با گوشت‌ها و بلافاصله پس از پایان کار با آن‌ها، دست‌ها را با آب و صابون یا مایع شوینده بشویید.

با توجه به این‌که باکتری‌ها می‌توانند به‌راحتی منتقل شوند، گوشت را روی سطوحی کاملا مجزا از مواد غذایی دیگر تمیز کنید. درواقع، سینی یا ظرف مخصوص این کار باید فقط به کار با گوشت اختصاص داشته باشد. مواد غذایی دیگر مانند سبزی‌ها نیز باید کاملا از گوشت‌ها دور بمانند. ظرف‌های مخصوص تمیز کردن گوشت نیز باید پس از پایان کار کاملا تمیز و شسته شوند.

راهنمای خرید و پاک کردن گوشت‌ها


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها